Työterveyshuolto

Tuotamme työterveyspalveluita kaikenlaisille ja -kokoisille organisaatioille, myös alueellisesti ja valtakunnallisesti toimiville. Meihin luottaa jo yli 200 Riihimäen seudun yritystä ja toimipistettä.

Tavoitteenamme on aina laadukas, vaikuttava ja tarkoituksenmukainen työterveyshuolto, joka räätälöidään kunkin yrityksen tarpeiden ja budjetin mukaan.

Asiakkaaksi

Miksi valita Tuma?

Tarjoamme yrityksellesi

  • kokeneet ja pitkäaikaiset osaajat, jotka tuntevat yrityksesi ja henkilöstösi
  • joustavat asiointimahdollisuudet ja nopean hoitoonpääsyn
  • kaupungin parhaat diagnostiikkapalvelut yhdessä pisteessä.

Terveyshuolien ilmaantuessa on sekä yrityksen että työntekijän etu, että asia hoidetaan ripeästi kuntoon. Meillä yleislääkäreiden ja työterveyshuoltotiimin yhteistyö toimii saumattomasti tavalla, johon isot terveyspalveluyhtiöt eivät yllä.

Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta saat meiltä kaikki asiantuntijapalvelut yhdeltä luukulta. Toimiessamme asiakasyrityksen työterveyshuollon vastuuyksikkönä huolehdimme kustannustietojen koostamisesta ja Kela-korvaushakemuksen laatimisesta.

Työterveyshuollon komponentit

Työnantajalla on velvollisuus järjestää työntekijöilleen lakisääteinen työterveyshuolto, jonka puitteissa edistetään työhyvinvointia monin eri tavoin. Terveystarkastukset, työn ja toimintakyvyn arvioinnit ja tukeminen, työperäisten sairauksien ja tapaturmien ennaltaehkäisy sekä työterveyttä tukeva ohjaus ovat esimerkkejä lakisääteistä toiminnasta.

Tämän lisäksi työnantaja voi järjestää työntekijöilleen sairaanhoitopalveluita erikseen sovittavassa laajuudessa. Laadukas työterveyshuolto on työnantajalle järkevä investointi ja henkilöstölle arvostettu etu. Tehokkaat sairaanhoitopalvelut ehkäisevät terveysongelmien pitkittymistä ja auttavat minimoimaan poissaoloista koituvat kustannukset.

Olemme apunasi myös yrityksen itse järjestämän työhyvinvointitoiminnan suunnittelussa.

Kela korvaa hyväksyttävistä työterveyskustannuksista 50–60 % vuosittain asetettavaan enimmäismäärään asti.  Lisätietoa korvauksista

Yhteystiedot

Tarjouspyynnöt

Kalle Tuure
toimitusjohtaja
kalle.tuure@tuma.fi